Saturday, July 2, 2022
Jurnalism corect


Florin Cîțu, despre rectificarea bugetară: Vom suplimenta fondurile pentru toate judeţele, oraşele, comunele, unde este nevoie

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 31 martie 2020 Etichete: , ,

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a anunțat domeniile spre care vor fi redirecționate fonduri la rectificarea bugetară. Pe lângă Ministerul Sănătății, vor primi mai mulți bani de la Guvern localitățile care au nevoie pentru împiedicare răspândirii COVID-19.

”Vom suplimenta fondurile pentru toate judeţele, oraşele, comunele, unde este nevoie de aşa ceva. Acum ne uităm să vedem care este situaţia şi pe ministere, dar şi pe localităţi. Vom avea rectificarea bugetară şi fondurile vor fi prinse acolo pentru a ne asigura că toţi cei care au nevoie, vor avea resursele necesare. Deja acum 2 săptămâni am aprobat prin Hotărâre de Guvern pentru carantină 42 milioane lei, s-au dat în plus, până acum, la Ministerul Sănătăţii, aproape 1,7 miliarde de lei, atât pentru achiziţii de medicamente, dar şi pentru echipamente. Prioritatea, în acest moment, este sănătatea cetăţenilor şi resursele, în principal, se vor duce în această direcţie”, a declarat Florin Cîțu la Realitatea PLUS.

Într-un interviu publicat luni, Florin Cîțu a declarat că deficitul bugetar al României ar putea să treacă de 5%.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW