Monday, January 25, 2021
Jurnalism corect


Florin Cîțu: Nu-i vom lasă să arunce țara în aer. Este garanția pe care o dăm tuturor românilor

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 22 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Florin Cîțu transmite că Guvernul nu va lăsa PSD să arunce țara în aer, după ce rectificarea bugetară care conține amendamentul PSD pentru majorarea pensiilor cu 40% a fost adoptată de Parlament. 

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, este de părere că majorarea pensiilor cu 40% este un act de agresiune la stabilitatea economică a României și susține că Guvernul nu va lăsa PSD să destabilizeze economia țării, în plină criză economică globală.

Ceea ce a făcut PSD astăzi în Parlament este clar un act de agresiune la stabilitatea economică a României.

Nu-i vom lasă să arunce țara în aer. Este garanția pe care o dăm tuturor românilor.

Au aruncat țara în criza din 2009 cu o acțiune similară. Nu-i vom lasă să facă la fel și acum.

După votul din Parlament de astăzi prin care vor să destabilizeze economia României în plină criză economică globală, este clar pentru țoață lumea că PSD trebuie să dispară”, a transmis Florin Cîțu, printr-un mesaj pe Facebook.

Florin Roman, liderul deputaților liberali anunță că PNL va ataca la CCR cele două proiecte de rectificare a bugetului de stat și a bugetului de asigurări sociale, fiind optimist că, duminică, la alegerile locale, cetățenii vor vota cu PNL pentru a scăpa de PSD.

Aţi demonstrat că nu vă pasă de România, de oameni, de viitorul acestei ţări, şi sunt convins că românii vor plăti nota la alegerile locale şi la alegerile parlamentare.  Vom ataca la CCR cele două proiecte de rectificare a bugetului de stat şi a bugetului de asigurări sociale şi vom face tot ceea ce ţine de noi pentru ca România să scape de PSD şi duminică românii vor vota PNL pentru a scăpa de PSD”, a declarat Florin Roman, marți, în Parlament.

Proiectul de lege care include majorarea pensiilor cu 40% a fost adoptat cu 242 de voturi „pentru”, 147 de voturi „împotrivă”, 11 abțineri, iar un parlamentar nu și-a exprimat votul.

Sursă foto: Inquam photos/ Octav Ganea

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW