Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Florin Cîțu, despre numirea Vioricăi Dăncilă la Banca Națională: Nu comentez politica de cadre a BNR

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 19 mai 2021

În pofida insistențelor jurnaliștilor prezenți la conferința de presă susținută după încheierea ședinței de Guvern, prim-ministrul Florin Cîțu a refuzat să comenteze numirea Vioricăi Dăncilă pe postul de consilier la Banca Națională a României.

O poziție similară cu cea a premierului a avut și liderul PNL, Ludovic Orban, care s-a ferit la rândul să critice BNR pentru angajarea Viorică Dăncilă.

Viorica Dăncilă a fost numită consilier al guvernatorului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu. Fostul premier ar urma să fie consilier pentru Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde, urmând să ocupe postul de la 1 iunie.

Mugur Isărescu a fost susținut de PSD, în 2019, pentru un nou mandat în fruntea BNR, în ciuda opoziției mai multor lideri vocali ai partidului. La acel moment, formațiunea era condusă de Viorica Dăncilă, care ocupa și postul de prim-ministru.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Info here to that Topic: mainnews.ro/florin-citu-despre-numirea-vioricai-dancila-la-banca-nationala-nu-comentez-politica-de-cadre-a-bnr/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: mainnews.ro/florin-citu-despre-numirea-vioricai-dancila-la-banca-nationala-nu-comentez-politica-de-cadre-a-bnr/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *