Saturday, February 24, 2024
Jurnalism corect


Florin Cîțu, despre marile festivaluri de muzică: După 1 august sper să discutăm

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 17 mai 2021

Prim-ministrul Florin Cîțu a transmis că marile festivaluri de muzică, precum Untold și Neversea, s-ar putea desfășura după data de 1 august.

Până atunci, pot fi organizate spectacole de mai mică amploare, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară

„Până acum vorbeam de 1 august – acum am putea să avem evenimente, chiar şi concerte înainte de 1 august. Vorbim de 1 iunie, 1 iulie. Deci cred că lucrurile arată mai bine decât arătau acum două săptămâni, din acest punct de vedere. Noi vorbeam de acele festivaluri după 1 august. Deci toată discuţia pe care am avut-o de fiecare dată cu organizatorii a fost că vom avea aceste festivaluri după 1 august. În acest moment vorbim de tipuri de concerte, ce se poate face până la 1 august şi acestea sunt condiţiile pe care le-am luat în calcul până la 1 august. După 1 august sper să discutăm de alte evenimente. (…) Eu am spus din primul moment, şi când am discutat la Cluj şi când am discutat pe litoral şi erau acolo reprezentanţii celor de la Untold, că putem să vorbim de evenimente mari – şi Neversea şi Untold – după 1 august”, a afirmat premierul, într-o declaraţie acordată presei, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Începând din 15 mai, activitățile culturale, artistice și de divertisment se pot desfășura în spații deschise cu participarea a cel mult 500 de persoane, cu asigurarea unei suprafețe minime de 2 mp pentru fiecare persoană , dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.

CITEȘTE ȘI: Violeta Alexandru: Se greșește față de organizatorii de concerte, evenimente în aer liber, nelăsându-i să înceapă treaba

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW