Thursday, June 13, 2024
Jurnalism corect


Florin Cîțu: Cea mai mare sumă investită de guvernul României în primele şase luni -16,1 miliarde lei. Socialiştii de la PSD deţin recordul ruşinii- cele mai mici sume investite doi ani la rând

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 14 iulie 2020 Etichete: , ,

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, susține că în primele șase luni ale anului, în mijlocul celei mai mari crize economice, Guvernul a făcut „un lucru fantastic”, a investit o sumă record, cea mai mare sumă investită de guvernul României în primele șase luni, 16,1 miliarde de lei. Liberalul scrie că PSD deține recordul rușinii, cele mai mici sume investite doi ani la rând.

”Am promis investiţii şi asta am făcut. Există o singură soluţie de a ieşi din criză: INVESTIŢII! În acelaşi timp, alocarea masivă a resurselor bugetare spre investiţii, nu spre cheltuieli neproductive, GARANTEAZĂ o economie cu creştere economică mare neinflationista în viitor. În primele 6 luni, în mijlocul celei mai mari crize economice am făcut un lucru fantastic (pentru mulţi imposibil). Am investit o suma RECORD. Cea mai mare suma investită de guvernul României în primele şase luni -16.1 miliarde lei”, afimră ministrul Finanţelor.

El susţine că ”socialiştii de la PSD deţin recordul ruşinii- cele mai mici sume investite doi ani la rand (2017 şi 2018)”.

Ministrul de Finanțe precizează că investiţiile mari reprezintă încă un argument pentru care este ”optimist raţional” atunci când vorbeşte despre revenirea economiei.

Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW