Wednesday, August 17, 2022
Jurnalism corect


Florin Cîțu: BNR confirmă creșterea economică peste așteptări. Am reușit să facem performanță împreună cu toți actorii din sectorul privat

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 20 iulie 2021

Premierul Florin Cîțu arată că măsurile economice implementate în ultima perioadă au păstrat capacitatea de producție în economie, citând un comunicat al Băncii Naționale a României (BNR) care confirmă creșterea economică peste așteptări.

În discuțiile privind poziția ciclică a economiei, membrii Consiliului au arătat că activitatea economică a continuat să se redreseze în trimestrul I 2021 într-un ritm considerabil mai alert decât cel anticipat…”, este fragmentul din analiza BNR, citat de Florin Cîțu.

Premierul le mulțumește actorilor din sectorul privat pentru încrederea în măsurile luate din Guvern.

Măsurile economice implementate în această perioadă au avut un obiectiv clar: păstrarea capacității de producție in economie! Am reușit să facem performanță împreună cu toți actorii din sectorul privat și le mulțumesc pentru că au avut încredere în măsurile luate de guvern”, a scris premierul, pe Facebook.

Florin Cîțu arată că parteneriatul cu sectorul privat are trei obiective:„ – mai multe locuri de muncă bine plătite pentru toți românii (doar prin soluții liberale eliminăm sărăcia); – recuperarea accelerată a decalajelor față de cele mai dezvoltate țări din UE; – cea mai lungă perioadă de creștere economică sustenabilă din istoria economică a României”.

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW