Monday, January 17, 2022
Jurnalism corect


Florin Cîțu: Am salvat Start-up Nation de la falimentul la care PSD își condamnase propriul program

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 12 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Florin Cîțu acuză PSD că a falimentat „Start-up Nation”, deși social-democrații sunt cei care l-au implementat. Ministrul de Finanțe acuză că, deși restanțele din program erau de 1.4 miliarde de lei, Partidul Social Democrat a alocat doar 383 de milioane de lei pentru plata facturilor.

Florin Cîțu a anunțat că a salvat programul Start-up Nation, după ce fosta guvernare PSD a avut restanțe la plata facturilor de 1.4 miliarde de lei. Ministrul de Finanțe a spus că, în noiembrie 2019, când PNL a venit la Guvern, nu se plătise niciun leu pentru acest program, iar bugetul rămas ar fi fost de 50 de milioane de lei.

Ticăloșie marca PSD!

La începutul anului 2019 restanțele la plata facturilor pentru Start-up Nation erau de 1.4 miliarde lei.
Cu toate acestea, PSD a alocat pentru tot anul 2019 un buget de DOAR 383,6 milioane lei pentru plata facturilor restante în acest program.

Bani alocați doar pe hârtie. Ticăloșie marca PSD. Exact că în cazul pensiilor socialiștii nu au vrut niciodată să plătească facturile restante la Start-up Nation.

Înainte de prima rectificare au luat 100 de milioane de lei de la Start-up Nation și i-au trimis baronilor PSD. Iar la rectficarea bugetară au tăiat de la acest program 232,6 milioane lei pe care i-au tranferat tot baronilor PSD.

În noiembrie 2019 când am preluat guvernarea nu se plătise niciun leu (ZERO LEI) pentru Start-up Nation iar în buget mai erau DOAR 50 de milioane de lei.

La rectificarea bugetară de la sfârșitul lui 2019 am alocat 300 milioane lei care au fost plătiți imediat iar în 2020 deja s-au plătit 310 milioane lei.

Știți bine că nu am susținut această formă a Start-up Nation dar nu este vina celor care au crezut în promisiunea guvernanților socialiști care reprezentau statul în acel moment. Ei nu trebuie să sufere pentru că PSD istii sunt tepari. De aceea plătim TOATE facturile restante ale acestui program.

Am salvat Start-up Nation de la falimentul la care PSD își condamnase propriul program.

Pentru mine lucrurile sunt clare. PSD reprezintă cea mai mare nenorocire care s-a abătut asupra României în ultimii 30 de ani. Trebuie să dispară”, este mesajul postat de Florin Cîțu pe Facebook.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW