Sunday, July 25, 2021
Jurnalism corect


Florentin Pandele renunță la candidatura la prezidențiale. Motivul: „Pentru a nu da naștere unor întrebări insinuante pentru soția mea”

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 22 septembrie 2019 Etichete: , ,

Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea și primar al orașului Voluntari, a decis să se retragă din cursa pentru președinția României. Asta chiar dacă a reușit să strângă peste 250.000 de semnături, suficiente pentru a se însrie în competiție.

Într-o postare pe pagină personală de Facebook soțul Gabrielei Firea susține că a luat această decizie pentru a nu îi face probleme acesteia care va fi implicată în campania electorală pentru susținerea Vioricăi Dăncilă.

„Sunt mulți cei care cred în aceste idealuri. O mâna de oameni inimoși au strâns și 259 950 de semnături pentru mine. Din toată țară. Le mulțumesc din suflet și îi asigur că nu voi abandona principiile care m-au călăuzit întreagă viață. Sper să nu-i dezamăgesc. Dar înțeleg actualul context politic, sunt matur și responsabil, îmi iubesc familia, am analizat situația și, prin urmare, nu am cum să continui cu depunerea candidaturii.

Știe o țară întreagă faptul că soția mea face parte dintr-o echipa politică. Gabi este, că și mine, un om vertical. Că și mine, nu știe ce înseamnă trădarea. Sau jocul dublu. În această perioada, ea este implicată, prin prisma funcțiilor în care a fost aleasă, în campania electorală prezidențială a PSD. Prin urmare, fac un pas lateral, din bun simt, pentru a nu da naștere unor întrebări insinuante pentru soția mea”, a scris Florentin Pandele.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW