Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


Fiul unui primar PNL, numit de Dan Vîlceanu la conducerea unei importante instituții din subordinea Ministerului Transporturilor

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 28 octombrie 2021

Mihai Alecu, fiul primarului PNL al comunei dâmbovițene Odobești, Niculae Alecu, a fost numit joi, 28 octombrie, de ministrul interimar al transporturilor, Dan Vîlceanu, în funcția de director al Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier. 

Acesta îl va înlocui pe Gavril Bejuşcă, numit în această funcție în mandatul lui Cătălin Drulă de ministru al transporturilor. În scurtul său periplu în fruntea ISCTR, Bejuscă s-a remarcat prin intensificarea controalelor asupra transportatorilor de marfă, fapt ce a scos la iveală încălcări flagrante ale legii.

De pildă, la un control tematic realizat pe DN 1, care a durat aproape o săptămână, din cele peste 600 de camioane verificate şi 226 oprite, mai mult de jumătate au fost imobilizate pentru neconformităţi.

Mihai Alecu a ocupat până acum funcția de director al Autorității Rutiere Române, instituție aflată la tot în subordinea Ministerului Transporturilor, în care fusese numit la începutul anului 2020 de către Lucian Bode.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW