Saturday, November 27, 2021
Jurnalism corect


Fiul Sorinei Pintea, după ce s-ar fi întâlnit cu denunțătorul mamei sale: Liviu Pop a luat mită

By Vîrban Robert , in Justitie Politic Stirile zilei , at 29 februarie 2020 Etichete: , , ,

Fiul Sorinei Pintea, fostul ministru al sănătății reținut de DNA, a dezvăluit că ar fi avut o întâlnire, în cursul zilei de sâmbătă, 29 februarie, cu denunțătorul mamei sale. Acesta i-ar fi spus că i-ar fi dat sub formă de mită, 55.000 de euro, în patru tranșe, senatorului PSD, Liviu Pop. Potrivit lui Ionuț Pintea, respectivii bani ar fi trebuit să ajungă la mama sa.

”Dimineață am fost sunat de Liviu Marian Pop și m-a rugat să mă întâlnesc urgent cu cineva. M-am înregistrat înainte să mă întâlnesc, deoarece nu știam cu cine mă întâlnesc. O sa vedeți imediat înregistrările în care am discutat cu el. Am ajuns la pizzeria M din Baia Mare. După 15 minute a venit la mine un domn mic de înălțime, cu părul grizonant, mi-a spus că urmează să se întâlnească cu Marius, fiul primarului din Ulmeni. După alte 15 minute a venit la mine și mi-a spus că are niște informații care o pot ajuta pe mama. Mi-a zis că nu am mai spus și despre ceilalți bani. Mi-a zis că a fost vorba despre alte 4 plăți pe care le-a făcut către Liviu Pop. Odată 40.000 de euro anul trecut, și câte 5000 de euro, tot către Liviu Pop, bani care trebuiau să ajungă la mama mea. Mi-a spus că el este Mihai Costea, denunțătorul. Mi-a spus că nu a avut ce să facă, că i s-a făcut flagrant la București și că este de la firma subcontractoare, iar proprietarul firmei din București mi-a făcut flagrant în momentul în care eu luam banii. Mi-a spus că trebuia să îi dau mai departe.”

Sorina Pintea a fost reținută de DNA

Fostul ministrul al Sănătății, Sorina Pintea, a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DNA. Sorina Pintea, este acuzată că ar fi primit mită 10.000 de euro și 120.000 lei, în legătură cu un contract de achiziții la Spitalul Municipal din Baia Mare. Fostul ministru, urmează să fie să fie prezentat Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Sursa foto: Liviu Pop/ Facebook

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW