Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


Fiul lui Piedone și-a depus oficial candidatura la Primăria Sectorului 5

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 22 aprilie 2024

Fiul lui Cristian Popescu Piedone, deputatul PUSL Vlad Popescu Piedone, a anunţat luni că şi-a depus candidatura la Primăria Sectorului 5. Tatăl său, actualul primar al Sectorului 5 s-a înscris vineri în cursa pentru Primăria generală. 

Deputat din anul 2020, Vlad Popescu Piedone a reușit „performanța” să vorbească în plen doar 1 minut și 38 secunde. Pe lângă depunerea jurământului, el a mai vorbit în fața colegilor o sigură dată, atunci când a susținut un amendament la Legea bugetului de stat.

El deține cinci terenuri, dintre care patru alături de sora sa, și patru case – două alături de soția sa, Mihaela Popescu, iar două alături de sora sa. În declarația de avere acesta menționează cele cinci autoturisme de colecție regăsite și în declarația completată de Ana Maria Popescu, dar și un BMW. Are în conturi peste 200.000 de euro.

Cumnatul său, Capotă Dorin Petre, fost fotbalist, ocupă funcția de secretar în cadrul Consiliului de Administrație al companiei Salubrizare Sector 5, aflată în subordinea Primăriei Sector 5.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV Marea familie Popescu Piedone din administrațiile bucureștene

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW