Sunday, February 23, 2020
Jurnalism corect


Fiul de 11 luni al lui Mihai Chirică, proprietate de 250.000 de euro/ Mama edilului: Am strâns din pensie

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 12 iunie 2019 Etichete: , , ,

Fiul lui Mihai Chirică, primarul din Iaşi, are, la doar 11 luni, o proprietate de 250.000 de euro. Edilul a cumpărat terenul de 836 mp, din cartierul ieșean Sărărie, pe numele copilului său. La tranzacţie, copilul a fost reprezentat de mama primarului, o pensionară de 74 de ani, potrivitReporteris.ro.

Jurnaliştii au demarat investigaţia după ce au sesizat că în autorizaţia de demolare a imobilului care se afla pe proprietate apare copilul primarului.

Mihai Chirica a refuzat să explice de unde are suma de 250.000 de euro, iar mama sa, Silvia Chirica, a spus: „Am strâns din pensie”.

Achizițiile din ultimii 10 ani ale primarului din Iași se ridică la o valoare reală, în momentul achizițiilor, de aproape 700.000 de euro, iar valoarea de piață, în prezent, depășește 1 milion de euro, chiar dacă veniturile primarului au fost de 10 ori mai mici, arată sursa citată.

Citeste si:  Viorica Dăncilă, mesaj pentru șefii diplomației: prioritățile României pe plan european sunt aderarea la spațiul Schengen și renunțarea la MCV

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW