Friday, August 19, 2022
Jurnalism corect


Firea: Pandele știe multe despre Ludovic Orban. Au fost prieteni. De ce mă folosesc pe mine ca și translator?

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 27 februarie 2020 Etichete: , , ,

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susține că soțul ei, primarul din Voluntari, Florentin Pandele, știe multe lucruri despre premierul interimar, Ludovic Orban, fiindcă au fost colegi în PNL în anii 90`.

Edilul din București susține că Ludovic Orban îi transmite „bezele” soțului ei, însă îl îndeamnă pe liberal să vorbească față în față cu Pandele „să nu mai transmită mesaje prin mine și prin televiziuni”.

“L-am văzut pe domnul premier, care a fost demis de către Parlament, că îi transmite bezele soţului meu. Eu îi voi transmite – că am numărul lui de telefon – telefonul soţului. Nu ar fi mai bine să vorbească ei direct? De ce mă folosesc pe mine ca şi translator sau curea de transmisie? Au fost colegi la PNL în anii ’90. Cine ştie ce or avea ei de împărţit şi îi încurcăm. Au fost prieteni, mergeau la mese împreună.

Ştiu anumite lucruri unul despre celălalt. Mai ales unul, mai apropiat de mine, despre celălalt. Eu zic să le facilităm un acces direct. Să nu mai transmită prin mine şi prin televiziuni. Cam atât. Pur şi simplu de ne-comentat. Tuturor candidaţilor, mult succes!”, a conchis Firea.

Inquam Photos / Ilona Andrei

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW