Saturday, February 4, 2023
Jurnalism corect


Firea: Ne vom mai descurca cu banii o perioadă scurtă. Dacă Guvernul nu găsește o soluție să sprijine autoritățile locale, vor veni zile foarte dificile

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 14 aprilie 2020 Etichete: , ,

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, susține că vor veni zile dificile dacă Guvernul Orban nu va găsi o soluție prin care să sprijine financiar autoritățile.

Edilul susține că în ceea ce privește resursa umană, mai sunt fonduri, însă pentru o scurtă perioadă.

Suntem pregătiți în ceea ce privește resursa umană, pentru că suntem toți pe poziții.

Deocamdată, dar o perioadă scurtă, ne vom mai descurca și cu banii. Pe urmă vor fi zile foarte dificile dacă Guvernul nu găsește o soluție prin care să sprijine autoritățile locale, cele care au în sarcină foarte multe activități în această perioadă.

Nu ne victimizăm, nu ne plângem, dar toate aceste activități trebuie să fie realizate. Absolut totul necesită nu doar resursă umană, ci și resursă bugetară.

Am transmis și eu, ca și alți primari, adrese către Executiv și sperăm să existe o decizie în perioada următoare”, a spus Gabriela Firea, marți seară, la Antena 3.

Edilul a mai precizat că PMB a alocat sume mari pentru a combate coronavirusul.

„Peste 10 milioane de euro, un efort într-o lună, o lună și jumătate. Toate spitalele trebuiau să fie pregătite pentru perioada de pandemie, s-au făcut investiții și mai urmează pentru ele sunt foarte necesare”, a spus Gabriela Firea.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW