Friday, April 19, 2024
Jurnalism corect


Firea: Este o campanie foarte urâtă la care participă, pe bani publici, membri ai Guvernului

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 22 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Gabriela Firea acuză Guvernul Orban că a început campania pentru alegerile locale, menționând că sunt folosiți bani publici.

Este o campanie foarte urâtă la care participă, pe bani publici, mai mulți membri ai Guvernului. Această pre-campanie pentru alegerile locale este mult mai animată decât alegerile prezidențiale. Mă întâlnesc cu foarte mulți colegi care îmi spun că acum se simt ca și cum la sfârșitul lunii.

Este foarte trist ce se întâmplă că acești demnitari ai statului român, începând cu Ludovic Orban, ministrul de Finanțe sau ministrul Muncii, care au indemnizații foarte mari, folosesc toate beneficiile funcției, pentru a face campanie electorală pentru Primăria Capitalei. Eu zic că este un folos electoral necuvenit pentru toți acești oameni. De ce își doresc să recâștige capitala? Păi în ultimii ani toți directorii și șefii din anumite companii erau liberali fără carnet de partid. Există 4-5 companii care au interese majore. Ei își doresc să revină la butoane, la licitațiile trucate, că așa se făceau: venea un contract, funcționarul îl prelua și apoi, ce să vezi, câștiga cine trebuia. De aceea este disperarea atât de mare!”, a spus Gabriela Firea la Antena 3.

Gabriela Firea a declarat că îi reproșează ministrului Muncii „lipsa de compasiune față de cetățeni”.

Edilul o critică pe Violeta Alexandru pentru că nu a făcut demersuri pentru dublarea rapidă a alocațiilor. „Cum poți să fii ministrul muncii și să nu te intereseze un proiect atât de vital? Dacă eram ministrul Muncii, mă legam de ușa premierului, făceam grevă foamei pentru aceste proiecte„.

Sursă foto: News.ro

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com