Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Fifor susține că nu se mai dau bani pentru bolnavii de cancer, diabet și boli cardiovasculare: Asta e țara în care vreți să trăiți?

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 19 octombrie 2019 Etichete: , ,

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat, prin intermediul unei postări pe Facebook, că din cauza președintelui Klaus Iohannis și a premierului desemnat, Ludovic Orban, „doi aventurieri politici, care se dovedesc incapabili să formeze o altă majoritate parlamentară, după ce au dat jos un guvern funcțional”, România pierde.

Social-democratul susține că din cauza celor doi liberali nu se mai pot finanța corespunzător programele de sănătate publică pentru bolnavii de cancer, diabet și boli cardiovasculare.

„Să vă spun ce pierdeți din cauza lui Iohannis și Orban, doi aventurieri politici, care se dovedesc incapabili să formeze o altă majoritate parlamentară, după ce au dat jos un guvern funcțional. Cel mai grav e că nu se mai pot finanța corespunzător programele de sănătate publică pentru bolnavii de cancer, diabet și boli cardiovasculare. Nu se pot recalcula pensiile pentru anumiți pensionari și nu se pot majora sumele alocate pentru nevoile personale ale copiilor din centrele de plasament. Nu se pot absorbi fonduri europene, nu se pot face investiții în infrastructură, nu se poate organiza examenul de rezidențiat”, a declarat, sâmbătă, Mihai Fifor.

Secretarul general al PSD a mai spus că România poate pierde 4,4 miliarde de dolari fiindcă nu are cine să semneze mandatul martorilor Ministerului Mediului în procesul cu Roșia Montană Gold Corporation.

”Reforma sistemului pentru siguranța cetățeanului a fost oprită. România poate pierde 4,4 miliarde de dolari pentru că nu are cine să semneze mandatul martorilor Ministerului Mediului în procesul cu Roșia Montană Gold Corporation. În plus, activitatea firmelor de stat din energie este complet „înghețată” înainte de venirea iernii. Cam așa arată „România normală” în viziunea lui Iohannis! Asta e țara în care vreți să trăiți?! Puteți opri toată aceasta spirală a căderii cu votul vostru din noiembrie!„

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW