Monday, May 17, 2021
Jurnalism corect


Fetiță de 9 ani găsită pe stradă cu urme de violență. Poliția efectuează cercetări

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 19 noiembrie 2020

O fetiță în vârstă de 9 ani a fost găsită pe o stradă din Voluntari, singură, prezentând urme de violență. Mama copilei a fost adusă joi la audieri de către polițiști, în acest caz fiind deschis dosar penal pentru săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorilor.

În cursul zilei de joi, minora a fost preluată de reprezentanții D.G.A.S.P.C. Ilfov și instituționalizată într-un centru de specialitate.

Comunicatul Poliției

La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 09:23, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 09:20, a găsit pe stradă o fetiță, în vârstă de 9 ani, care prezenta urme de violență fizică în zona capului.

Victima a fost transportată imediat de către un echipaj medical la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii din Voluntari s-au deplasat la unitatea medicală din București, unde minora a fost transportată, pentru efectuarea activităților specifice din competență.

În cursul zilei de astăzi, minora a fost preluată de reprezentanții D.G.A.S.P.C.Ilfov și instituționalizată într-un centru de specialitate.

Polițiștii orașului Voluntari efectuează în prezent cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorilor, urmărirea penală fiind supravegheată de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Sursa foto: Inquam Photos/ Cornel Putan

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW