Sunday, April 14, 2024
Jurnalism corect


Femeia ucisă și incendiată la Ghimpați, identificată de achetatori

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 6 noiembrie 2020

Misterul crimei din Ghimpați, județul Giurgiu, este tot mai aproape să fie deslușit, după ce polițiștii au reușit să identifice persoana ucisă și incendiată. Potrivit surselor Mainnews.ro, anchetatorii bănuiesc că ar fi vorba despre o femeie de 32 de ani din județul Ilfov, care nu a fost dată dispărută, însă aceasta este doar una dintre variantele luate în calcul.

Deocamdată oamenii legii nu au putut oferi mai multe detalii pentru a nu afecta desfășurarea anchetei.

Comunicatul Parchetului Giurgiu

„În urma activităților desfășurate de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu și criminaliști din cadrul IPJ Giurgiu și INC, în cauza privind omorul, comis în județul Giurgiu, la data de 30 octombrie a.c., a fost stabilită identitatea victimei infracțiunii. 

Cercetările continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-au produs evenimentul, depistarea autorului și tragerea acestuia la răspundere penală.”

Context

Pe 30 octombrie 2020 cadavrul incendiat al unei femei a fost descoperit pe câmp, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor. La fața locului a ajuns o echipă operativă, condusă de un procuror de la Parchetul Tribunalului Giurgiu, care a identificat cadavrul unei femei, carbonizat aproape în întregime.

Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicina Legală Giurgiu pentru autopsie.

Sursa foto: Facebook / Poliția Română

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW