Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Fiica Elenei Lasconi, după retragerea mamei sale de pe lista USR de europarlamentare: Un homofob în minus în Parlamentul European

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 5 noiembrie 2023 Etichete: , ,

Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, și-a declarat satisfacția după ce președintele USR, Cătălin Drulă, a anunțat că o va retrage pe mama sa de pe lista candidaților pentru alegerile europarlamentare. 

Într-o emisiune difuzată sâmbătă pe Prima TV, Elena Lasconi, cap de listă USR la alegerile europarlamentare, a dezvăluit că a votat „DA” la referendumul pentru familia tradiţională din anul 2018.

„Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a răspuns Elena Lasconi, care a adăugat că a participat la referendumul pentru familia tradiţională organizat în 2018 şi a votat „DA”.

Fiica Elenei Lasconi: Un homofob în minus în Parlamentul European

O declarație care a stârnit numeroase controverse. Pe lângă criticile din interiorul USR, Elena Lasconi s-a confruntat și cu un atac venit de cine se aștepta mai puțin – fiica sa. Oana este rezidentă la Paris și susținătoare înfocată a mișcării comuniste, inclusiv a cauzei LGBT+, comunitate din care face parte.

Într-un mesaj publicat pe Instagram, Oana Lasconi a criticat-o vehement pe mama sa și a acuzat-o de discriminare. După toate aceste discuții, pentru a preveni probabil un scandal intern și o scădere abruptă în intențiile de vot, președintele USR, Cătălin Drulă, a anunțat că o va retrage de pe listă pe Elena Lasconi. Anunțul a fost întâmpinat cu satisfacție de fiica militantă de stânga.

„Sunt mulțumită să aflu că mama mea nu mai candidează la alegerile europarlamentare. Un homofob în minus în Parlamentul European este un câștig, indiferent de cost. Grija mea este în principal față de LGBTQ+ din România care suferă în fața ignoranței și urii”, a scris Oana Lasconi pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Oana (Kandly) (@theonlyoana)

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW