Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Fata de 18 ani care şi-a omorât prietena şi i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia, arestată preventiv UPDATE

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 7 august 2023 Etichete: ,

UPDATE  Tribunalul Constanța a decis arestarea preventivă a tinerei acuzată uciderea colegei sale. Potrivit surselor Main News, deși și-a recunoscut fapta la audieri, decizia 

Fata de 18 ani care şi-a omorât prietena și totodată colega de cameră şi i-a abandonat trupul într-un parc din Mangalia a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă, notează News.ro. Tânăra şi-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor.

Cadavrul unei tinere a fost descoperit în dimineața zilei de duminică, 6 august, într-un parc de pe raza municipiului Mangalia. Tânăra în vârstă de 18 ani, originară din județul Vaslui, a fost ucisă de o prietenă, care îi era și colega de cameră la un hotel din Saturn, unde munceau.

Conform sursei menționate anterior, tânăra a înjunghiat-o pe colega sa cu un cuţit în zona gâtului, iar rana suferită a dus la decesul victimei.

Conflictul dintre fete ar fi izbucnit pentru că victima îşi înşela iubitul, iar cealaltă fată trebuia să mintă şi să o acopere și nu ar mai fi vrut să facă acest lucru, au menționat surse judiciare, potrivit News.ro. După ce a omorât-o, ea a pus trupul victimei într-un geamantan şi a dus-o până în parcul din Mangalia unde a fost găsită de un trecător.

CITEȘTE ȘI: Povestea tragică de viață a Alinei, tânăra ucisă la Mangalia: Eu am vrut mereu să merg la școală, să ajung la liceu, să îmi fac un viitor

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW