Friday, June 25, 2021
Jurnalism corect


Farse filmate în timpul pandemiei de coronavirus. Un bărbat s-a costumat într-o tufă și a tușit în fața trecătorilor/ Polițiștii au deschis dosar penal

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 26 martie 2020 Etichete: , , , , ,

Polițiștii din București au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și zădărnicirea combaterii bolilor după ce un bărbat, îmbrăcat într-un costum artizanal din frunze asemănător unui tufiș, ar fi speriat trecătorii ieșindu-le brusc în față, ba mai mult, ar fi sărit în fața unei persoane și i-ar fi tușit în față de la o distanță de câțiva metri, provocându-i panica, în contextul răspândirii coronavirusului.

Un alt bărbat filma cu o cameră video întâmplarea care a avut loc pe strada Halelor din București, dorind cel mai probabil să publice imaginile pe internet.

Persoana vătămată a formulat plângere penală în legătură cu aspectele sesizate.

Organele de cercetare penală din cadrul Secției de Poliție Centrul Vechi au început urmărirea penală cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare și zădărnicirea combaterii bolilor. Dosarul penal a fost înregistrat pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București.

În cauză cercetările sunt efectuate de către organele de cercetare penală din cadrul Secției de Poliție Centrul Vechi, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW