Sunday, August 14, 2022
Jurnalism corect


Familia unei femei decedate într-un accident rutier a depus plângere penală pentru omor împotriva șoferului ambulanței private care a provocat tragedia și cere daune de 1 milion de euro

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 30 iunie 2021

Membrii familiei unei femei decedate într-un accident rutier petrecut pe Autostrada Soarelui au depus plângere penală pentru omor împotriva șoferului ambulanței BGS care o transporta și cere firmei suma de 1 milion euro drept despăgubiri. 

Femeia avea afecțiuni renale și era transportată de la Lehliu Gară către București pentru a fi dializată. Accidentul s-a produs, în data de 4 mai, pe drumul de întoarcere, șoferul aflându-se în stare de ebrietate cu alcoolemie de 0.80 mg alcool pur în aerul expirat. Femeia a murit o lună mai târziu din cauza traumatismului cranio-cerebral.

Plângere penală pentru omor

În urma decesului, familia a depus plângere penală pentru omor împotriva șoferului ambulanței, infracțiune ce se pedepsește cu pedepse între 10 și 20 de ani de închisoare. Avocatul rudelor victimei, Adrian Cuculis, a declarat pentru Mainnews.ro că acestea s-au constituit parte civilă și solicită despăgubiri de 1 milion euro de la firma BGS.

„După părerea mea, cazul a fost pus sub batistă. După producerea accidentului i-a fost luată proba alcooltest, valoarea fiind de 0.80 mg alcool pur în aerul expirat. Vorbim de o zonă a infracțiunii. La o lună după producerea accidentului, una dintre persoane a decedat la spital. Mai este încă o persoană care a avut nevoie de intervenție chirurgicală, al doilea pacient, care este și martor în dosar. Rudele persoanei decedate s-au constituit parte civilă și solicită despăgubiri de la firma BGS în valoare de 1 milion euro. Modul în care s-a petrecut accidentul, ținând cont că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice va avea un cuvânt greu de spus în decizia de condamnare”, a declarat Adrian Cuculis pentru Mainnews.ro.

Mainnews.ro a solicitat un punct de vedere cu privire la acest caz și firmei BGS, care va fi publicat de îndată ce îl vom primi.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW