Friday, December 3, 2021
Jurnalism corect


Familia pădurarului ucis în Maramureș nu primește pensie/ Soția lui Liviu Pop: Vor să își bată joc de noi. Scrie că a murit de o boală obișnuită

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 7 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Familia pădurarului ucis de către hoții de lemne a prezentat situația în care se află, statul i-a abandonat pentru că în documentul pensiei de urmaș, în dreptul decesului, e notat că bărbatul a murit din cauza unei boli obișnuite.

Cred că vor să-și bată joc de noi, vă dați seama. Pe mine ce mă indignă foarte mult și mă doare e cauza decesului. Casa de Pensii Maramureș, la un om perfect sănătos, la 30 de ani, împușcat, au scris cauza decesului boală obișnuită”, a povestit Anamaria Pop, potrivit Ziarul de Iași.

Cazul pădurarului ucis în octombrie

Un pădurar de la Ocolul Silvic Strâmbu Băiuț, în vărstă de 30 de ani, a fost omorât, în octombrie, de către hoții de lemne. Liviu Pop a fost împușcat cu o armă de vânătoare. Este al doilea pădurar victimă a unei agresiuni de acest fel.

„Liviu Pop, pădurar în cadrul Direcţiei Silvice Maramureş, a fost ucis miercuri seara într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Strâmbu Băiuţ, în timp ce încerca să împiedice tăierea ilegală de arbori. Din primele informaţii, pădurarul Liviu Pop a fost împuşcat mortal, iar corpul acestuia, abandonat într-o vale, prezintă numeroase urme de agresiune fizică. Liviu Pop avea 30 de ani, era angajat al Direcţiei Silvice Maramureş de şapte ani, era căsătorit şi avea trei copii”, a anunțat la acel moment Regia Națională a Pădurilor Romsilva.

Sursă foto: wwf

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW