Saturday, September 23, 2023
Jurnalism corect


Noi date din ancheta Caracal: Familia Măceșanu cere audierea prietenului Alexandrei/Avocat: Există probe că familia lui Dincă face parte dintr-o rețea de traficanți

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 27 septembrie 2019 Etichete: , , ,

Familia Alexandrei Măceșanu, tânăra pe care Gheorghe Dincă spune că a omorât-o, cere audierea prietenului fetei. Avocatul familiei spune că Alexandra trebuia să se întâlnească cu Alexandra chiar în ziua răpirii și că există probe clare în dosar care dovedesc faptul că familia suspectului face parte dintr-o rețea de traficanți.

Avocatul familiei suține că cei doi trebuiau să se întâlnească chiar în ziua în care Alexandra a fost răpită, în locul în care a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă. În acest sens, avocatul a depus o cererea de audiere la DIICOT.

„Am venit și am depus o cerere în completarea probatoriului în această cauză prin care solicităm audierea unui martor cheie, prietenul Alexandrei cu care trebuia să se întâlnească în data de 24.07. Trebuia să se întâlnească cu Alexandra în locul în care inculpatul Dincă a racolat-o pe Alexandra.”, a declarat avocatul.

Întrebat dacă dacă există probe că familia lui Gheorghe Dincă ar face parte dintr-o rețea de traficanți, avocatul a spus:

„Este clar și rezultă fără dubiu că au făcut parte din planul de trafic persoane. Îmi asum. Sunt probe directe în dosar”, a mai spus avocatul familiei.

sursa foto: Facebook

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW