Friday, March 29, 2024
Jurnalism corect


Explozie într-un apartament din Piatra Neamț. Un bărbat a vrut să se detoneze cu propriul copil, după ce a pierdut custodia

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 27 ianuarie 2021

O explozie a avut loc miercuri într-un apartament din Piatra Neamț. Un bărbat a vrut să se detoneze alături de propriul copil, în vârstă de 7 ani, după ce a pierdut în instanță custodia.

În urma deflagrației, copilul a suferit arsuri la nivelul feței iar bărbatul la nivelul membrelor superioare.

„Polițiștii din Piatra-Neamț au fost sesizați că fostul soț va incendia locuința în care se află cu fiul lor minor. Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii fiind solicitat și sprijinul luptătorilor SAS. În momentul în care luptătorii SAS au pătruns în incinta celui în cauză, s-ar fi produs o explozie urmată de izbucnirea unui incendiu.

Incendiul a fost lichidat de pompieri iar minorul a fost scos din imobil de către un polițist, fiind transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate. În acest moment, persoana bănuită de comiterea faptei, se află în custodia polițiștilor. Cercetarea la fața locului este în desfășurare. Din cercetările preliminare, efectuate a reieșit că pe fondul unui litigiu cu fost soție privind încredințarea minorului, bărbatul a recurs la acest gest”,  a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț, citat de stiri-neamt.ro.

Sursa foto: stiri-neamt.ro

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW