Friday, August 12, 2022
Jurnalism corect


EXCLUSIV Marcel Vela, după incidentul în care au fost implicați doi deputați PSD: Asemenea situații au motivat decizia de a achiziționa 12.000 de body-camere. S-a încheiat procedura de achiziție

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 7 iulie 2020 Etichete: , ,

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat pentru mainnews.ro că s-a încheiat procedura de achiziție pentru 12.000 de body-camere pentru polițiștii care intervin în stradă. Marcel Vela a făcut anunțul în contextul incidentului în care au fost implicați doi deputați PSD. Adrian Solomon și Irinel Stativa au pornit un scandal la un fast-food din Sectorul 3 al Capitalei în noaptea de luni spre marți. Unul dintre parlamentari nu a vrut să poarte masca de protecție, motiv pentru care au fost chemați polițiștii. Social-democrații ar fi început să înjure și să afișeze o atitudine sfidătoare față de oamenii legii.

„Din păcate, asemenea politicieni fac de râs toată clasa politică. Din fericire, asemenea polițiști fac cinste ministerului și sunt un exemplu de profesionalism.

Asemenea situații au motivat și decizia de a achiziționa 12.000 de camere de luat vederi pentru colegii care intervin în stradă, astfel încât să avem și probe pentru cazurile de ultraj. S-a încheiat procedura de achiziție și vom lua body-camere Motorola cu rezistență militară, fiabile și performante, model folosit și de Scotland Yard-ul din Marea Britanie”, a declarat Marcel Vela pentru mainnews.ro.

Citește și: Noi amenzi pentru deputații PSD care au făcut scandal într-un fast food din București

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW