Saturday, July 2, 2022
Jurnalism corect


EXCLUSIV Alertă în Parchetul General, aproape 20 de infectări cu SARS-CoV-2

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 12 noiembrie 2020

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție nu știe, în acest moment, câte cazuri de COVID-19 sunt active în instituție. Până la data de 11 noiembrie au fost înregistrate 19 cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul Parchetului General.

De asemenea, nu a fost înregistrat niciun deces cauzat de noul coronavirus la nivelul PÎCCJ, potrivit unui răspuns acordat mainnews.ro.

La nivelul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, până la data de 11 noiembrie a.c., s-au înregistrat 19 cazuri de persoane depistate pozitiv cu COVID-19.
Nu s-au înregistrat cazuri de decese cauzate de virusul SARS-CoV-2, iar cu privire la celelalte informații pe care le solicitați vă comunicăm faptul că nu deținem aceste evidențe”, este răspunsul dat de PÎCCJ la solicitarea mainnews.ro.

CITEȘTE ȘI: Două asociații de magistrați solicită măsuri urgente pentru limitarea răspândirii COVID-19 în instanțe: Guvernul se dovedește incapabil a promova în Parlament măcar un proiect minimal de digitalizare

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW