Thursday, May 2, 2024
Jurnalism corect


Evoluția anchetei crimei din Olt. Audierea a fost suspendată/Bărbatul este anchetat de DIICOT/Cumpănașu: Omul are complici/Suspectul și-a recunoscut faptele

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 28 iulie 2019 Etichete: , , , , ,

Update 4

Procurorii DIICOT au suspendat audierile din cauza faptului că lui Gheorghe Dincă i s-a făcut rău. Acesta a fost dus în arest la IPJ Dolj, urmând ca audierile să reînceapă la ora 20.00.

„Aseară nu a dormit deloc. A cedat complexelor. Are o stare care nu-i permite să continue audierea”, a declarat avocatul bărbatului.

Avocatul a mai precizat că bărbatul avea cazierul curat în momentul în care a preluat cazul și că cel mai probabil se va efectua și o expertiză psihiatrică. Potrivit acestuia, urmează să se facă reconstituirea faptelor.

Update 3

Gheorghe Dincă este audiat de procurorii DIICOT Craiova. Acesta urmează să le povestească anchetatorilor cum a comis cele două crime.

Update 2

Avocatul lui Gheorghe Dincă a declarat, pentru mainnews.ro, că bărbatul a recunoscut că a omorât-o pe Alexandra, fata de 15 ani dispărută miercuri, și pe Luiza, tânăra de 18 ani dispărută în luna aprilie, în Olt.

Unchiul fetei crede că bărbatul vinovat de crimă a avut complici.

„De aici încolo voi fi și mai al dracu. De aici încolo voi lupta cu toate puterile mele împotriva acestui sistem putrezit.

Voi lua toate cazurile din România la rând, până când toți escrocii din poliție și parchete vor dispărea din sistem.

Corpul a fost ars și dizolvat, într-un butoi. Nu avem certitudinea până la problele ADN.

Vă dați seama ce înseamnă pentru vecini? Eu sunt absolut convins că omul are complici”, a spus Alexandru Cumpănașu, pentru mainnews.ro

Update 1

Legiștii confirmă că oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă sunt de om. Încă nu este clar ale cui sunt rămășițele de oase, însă au fost găsite mai multe probe care conțin ADN-ul Alexandrei, printre care haine, bijuterii și o bucată de scoci.

Știrea inițială

Părinții Alexandrei, fata de 15 ani dispărută, vor fi audiați de procurori. În paralel, anchetatorii l-au dus din nou pe bărbatul suspectat că ar fi ucis-o pe tânără la locul presupusei fapte.

La perchezițiile de la locuința lui Gheorghe Dincă participă și avocatul suspectului și soția acestuia. La fața locului a ajuns și adjunctul șefului DIICOT, Giorgiana Hosu.

„În momentul acesta colegii mei cercetează în haos. Nu vă pot descrie. Sunt copaci, animale, lucruri aruncate, camioane de haine vechi, gropi cimentate, lucruri îngrămădite, lemne, fiare. Pe măsură ce vor apărea alte probe, ne vom ocupa de ele.”

„Colegii mei s-au mișcat foarte repede, zic eu, pe o cauză în care aveam foarte puține indicii din mai până în acest moment. Nu cred că se putea mai mult decât ce au făcut. Dacă se putea, o să recunoaștem și asta. În acest moment, haideți să strângem tot și apoi comunicăm tot, vedem ce am făcut bine și ce am greșit”, spune Giorgiana Hosu.

Avocatul lui Gheorghe Dincă spune că suspectul susține, în continuare, că nu este vinovat și că nu au fost găsite urme de sânge vizibile, până la acest moment. Potrivit acestuia, perchezițiile se desfășoară foarte greu din cauza suprafeței mari a curții.

Primele probe ADN au apărut în această dimineață. Criminaliștii au găsit în mașina suspectului fire de păr și scoci cu urme din ADN-ul victimei.

sursa foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info to that Topic: mainnews.ro/evolutia-anchetei-crimei-din-olt-cumpanasu-omul-are-complici-criminalul-si-a-recunoscut-faptele-legistii-confirma-ca-oasele-gasite-sunt-de-om-declaratiile-procurorilor/ […]

  • Wow, awesome weblog structure! How long have you ever been running a blog for?

    you made blogging glance easy. The whole glance of your
    web site is magnificent, let alone the content material!
    You can see similar here e-commerce

  • … [Trackback]

    […] Information on that Topic: mainnews.ro/evolutia-anchetei-crimei-din-olt-cumpanasu-omul-are-complici-criminalul-si-a-recunoscut-faptele-legistii-confirma-ca-oasele-gasite-sunt-de-om-declaratiile-procurorilor/ […]

  • Howdy! Do you know if they make any plugins to help with SEO?
    I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not seeing
    very good gains. If you know of any please share. Kudos!
    You can read similar text here: Scrapebox List

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *