Monday, March 4, 2024
Jurnalism corect


Evenimentul „Străzi deschise” a adunat peste 15.000 de oameni în primul weekend din 2022

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 2 mai 2022

Peste 15.000 de persoane au participat la primul weekend al evenimentului „Străzi deschise” din București din anul 2022, a anunțat luni, 2 mai, Primăria Capitalei.

În weekendul 30 aprilie – 1 mai 2022, mai multe artere din Capitală au fost închise traficului și au fost organizate activități culturale și sportive.

În cele două zile, în cadrul „Străzi deschise” au avut loc spectacole de teatru în faţa Muzeului de Istorie al României, pe Calea Victoriei, pe șoseaua Kiseleff și la Universitate trecătorii au putut vizita expoziţii de fotografie, iar piaţa „George Enescu” şi Şoseaua Kiseleff au fost dedicate copiilor, care au fost așteptați cu ateliere, parade sau sesiuni de dans”, a precizat Primăria Capitalei.

Proiectul „Străzi deschise” se desfășoară în zona centrală a Bucureștiului, Calea Victoriei și străzile adiacente, Piața „George Enescu”, Piața Universității, Bulevardul Unirii și Șoseaua Kiseleff.

Următorul weekend în care va fi organizat evenimentul este 14-15 mai, când segmente din Calea Victoriei şi Bulevardul Unirii vor deveni pietonale şi vor găzdui o nouă serie de activităţi artistice şi pentru copii.

Sursă foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW