Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Europarlamentarul Victor Negrescu, ales vicepreședinte al Partidului Socialiștilor Europeni

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 16 octombrie 2022 Etichete: , ,

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a anunțat duminică, 16 octombrie, că a fost ales vicepreședinte la nivel european al Partidului Socialiștilor Europeni, în cadrul Congresului ce a avut loc în această săptămână la Berlin. 

Este o reușită ca un reprezentant al Partidului Social Democrat să ajungă să ocupe o responsabilitate atât de importantă, la nivelul familiei social-democrate europene. Doresc să-i mulțumesc pentru sprijin și încredere președintelui Marcel Ciolacu. PSD a revenit în familia social-democrată europeană și contează astăzi, cu adevărat, în plan european”, a scris Victor Negrescu, pe Facebook.

Președintele Partidului Socialiștilor Europeni va fi Stefan Löfven, fost premier suedez, iar liderul grupului S&D din Parlamentul European, Iratxe Garcia Perez, a fost ales prim-vicepreședinte.

Sprijinul pentru România este dovedit și prin includerea solicitării ca țara noastră să fie primită în spațiul Schengen, în rezoluția aprobată în cadrul Congresului PES de toate partidele social-democrate europene, pe care am avut bucuria să o prezint în cadrul reuniunii.

Împreună cu mii de militanți din Partidul Social Democrat și cu colegii mei din PES activists Romania, cărora le mulțumesc pentru sprijinul oferit de-a lungul timpului, contribuim de aproape 16 ani la construcția unei voci puternice a social-democrației românești în plan european, milităm pentru o participare mai activă la dezbaterile internaționale și doctrinare și la popularizarea activității Party of European Socialists și a familiei noastre politice în România”, a transmis europarlamentarul social-democrat.

CITEȘTE ȘI: Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu cancelarul Germaniei / Ce i-a transmis liderul PSD lui Olaf Scholz

Sursă foto: Victor Negrescu / Facebook

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW