Monday, April 15, 2024
Jurnalism corect


Europarlamentar PNL, despre coaliția cu PSD: Timpul va demonstra dacă a fost sau nu o victorie pentru partid

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 4 decembrie 2021

Dan Motreanu, europarlamentar PNL, consideră că proiectul politic dintre social-democrați și liberali nu va rezista 7 ani de zile și a menționat că cea mai bună variantă de guvernare era cea a refacerii coaliției alături de USR.

Eu nu cred în 7 ani de zile, nu cred într-un proiect PNL-PSD de şapte ani de zile. Istoria recentă a scenei politice din România ne-a arătat că nu avem o cultură a funcţionări coaliţiilor, uniunilor, alianţelor şi ne despart foarte, foarte multe lucruri”, a declarat Dan Motreanu, europarlamentar PNL, vineri seară, citat de News.ro.

Deși Motreanu a precizat că nu părăsește partidul în momentul în care o majoritate decide altceva decât ce își dorește, europarlamentarul a menționat că cea mai bună variantă de guvernare era cea a refacerii coaliției cu USR.

Eu cred că va fi o dezbatere continuă pentru că există multe incompatibilităţi între PNL şi PSD. Există, însă, în acest moment un punct comun – PNRR (…) este un nou program de guvernare pentru toate forţele politice(…)Timpul va demonstra dacă a fost sau nu o victorie pentru PNL”, a adăugat europarlamentarul.

Sursă foto: Facebook / Dan Motreanu

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW