Thursday, May 30, 2024
Jurnalism corect


Europarlamentar PLUS: Bulgaria scapă de MCV, România nu. Acesta este rezultatul concret al guvernării PSD

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 22 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Europarlamentarul PLUS, Dragoș Tudorache, susține că Bulgaria scapă de Mecanismul de Cooperare și Verificare, în timp ce pentru România acesta va fi menținut, din cauza guvernării PSD.

„Bulgaria scapă de MCV. România, nu.

Acesta e rezultatul concret al guvernării PSD. O țară distrusă din toate punctele de vedere. De la economie la justiție. Încă din 1990 ne-au arătat cine sunt și ce vor: hoție și cumetrie”, a postat Dragoș Tudorache pe Facebook.

Acesta a mai scris că sunt multe motive care au adus România în situația de a fi ultima țară din Europa sub MCV: încercarea de a decredibiliza DNA, impunitatea față de avertismentele europene, atacul obsesiv și sistematic la adresa justiției sau OUG13.

„În 2016, negociam cu Comisia Europeană, punct cu punct, criteriu cu criteriu, ridicarea MCV. Din ianuarie 2017, mafia PSD-ALDE a distrus tot progresul făcut, toată încrederea câștigată în dialogul cu partenerii europeni. OUG13, atacul obsesiv și sistematic la adresa justiției, încercarea de decredibilizare a DNA, impunitatea față de avertismentele europene, toate acestea au adus România în situația de a fi azi ultima țară din Europa sub MCV. Da, Bulgaria a fost scoasă de sub incidența MCV, în situația în care în 2016 urma să fie decuplată de România și lăsată exact acolo unde ne găsim noi astăzi”, susține europarlamentarul PLUS.

Acesta dă vina pe vechea clasă politică pentru rezultatul documentului și spune că România trebuie să se curețe de influența nefastă a social-democraților.

„Vechea clasă politică este singura responsabilă și trebuie să plătească politic pentru această nedreptate față de întreaga țară. România trebuie să se curețe de influența nefastă a acestor oameni, de jumătăți de măsură și de politicieni închipuiți. Avem suficienți români gata să își slujească țara cu dedicație și bun-simt”, a încheiat Dragoș Tudorache.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW