Wednesday, August 12, 2020
Jurnalism corect


Eugen Tomac: PMP susține alegerile anticipate cu două condiții

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 10 ianuarie 2020 Etichete: , , , , ,

Liderul Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, a transmis, vineri, că reprezentanții partidului au decis să susțină alegerile anticipate, însă aceștia vin cu două condiții: alegeri locale în două tururi și reducerea numărului de parlamentari la 300.

Colegiul Național al PMP a hotărât cu unanimitate de voturi că susținem alegerile anticipate cu două condiții de la care nu abdicăm: 1. Revenirea la alegerea primarilor în două tururi. 2. Reducerea numărului de parlamentari la 300.
Ambele inițiative sunt ale PMP și au fost adoptate de Senat, mai e nevoie doar de un vot în Camera Deputaților.
România are nevoie de un restart real nu doar de unul de conjunctură”, a scris Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Ludovic Orban a declarat, după întâlnirea avută cu președintele Klaus Iohannis, la Cotroceni, că au hotărât ca cea mai bună variantă pentru România este declanșarea de alegeri anticipate.

O spun clar, președintele României și cu mine am hotărât că cel mai bine pentru România este să declanșăm alegeri anticipate. Românii au arătat clar la referendum, la alegerile pentru PE și prezidențiale că nu mai vor PSD la putere, că Parlamentul este dominat de PSD și acționează ca o frână și este absolut necesar ca puterea să revină la popor și cetățenii să-și aleagă reprezentații și Parlamentul să fie oglinda fidelă a opțiunilor cetățenilor români, care să fructifice la maxim beneficiile apartenenței la UE”, a spus premierul.

Sursă foto: Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW