Thursday, December 3, 2020
Jurnalism corect


Eugen Tomac deschide lista PMP pentru Camera Deputaților în Capitală / Elena Băsescu, Cristian Diaconescu sau Dorinel Munteanu, printre celelalte propuneri ale partidului pentru alegerile parlamentare

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 15 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Partidul Mișcarea Populară a validat lista candidaților pentru alegerile parlamentare în mai multe județe din țară, a anunțat Eugen Tomac. Liderul PMP deschide lista la București pentru Camera Deputaților, în timp ce Cristian Diaconescu deschide lista pentru Senat. Elena Băsescu, Dorinel Munteanu, Mihail Neamțu, Dragoș Chitic, Petru Movilă sau Ioana Constantin, printre celelalte nume propuse de partid.

Eugen Tomac a anunțat că partidul a validat lista celor care vor candida la alegerile parlamentare în mai multe județe din țară. Astfel, în București, cap de listă va fi chiar liderul PMP, pentru Camera Deputaților, alături de Ioana Constantin și Sebastian Moise, doi consilieri locali aleși la Sectorul 1, care s-au retras din funcție. La Senat, cap de listă va fi Cristian Diaconescu, fost ministru de Externe.

Mihail Neamțu va deschide lista pentru Camera Deputaților în Timișoara. Dorinel Munteanu este propunerea PMP pentru Senat în județul Cluj.

Elena Băsescu a fost confirmată de PMP Constanța pentru Camera Deputaților.

Mă bucur că partidul a validat lista celor care vor deschide lista la Bucureşti. La Senat va fi domnul ministru Cristian Diaconescu cap de listă în Bucureşti, eu împreună cu colega Ioana Constantin şi preşedintele de Bucureşti Sebastian Moise vom pe lista de la Camera Deputaţilor. Colegul Mihail Neamţu va deschide lista la Camera Deputaţilor în Timişoara, colegul senator Lungu va deschide lista la Camera Deputaţilor în Cluj. La Senat, cunoscutul fotbalist Dorinel Munteanu va deschide lista senatorilor PMP din judeţul Cluj. La Suceava, domnul viceprimar Marian Andronache va deschide lista la Camera Deputaţilor. La Neamţ va deschide lista domnul Gavrilescu la Camera Deputaţilor, la Senat domnul primar Dragoş Chitic. La Iaşi, unul dintre cei mai activi parlamentari români, domnul Petru Movilă”, a declarat Eugen Tomac, joi, într-o conferinţă de presă la sediul PMP.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW