Monday, September 26, 2022
Jurnalism corect


Eugen Tomac: Astăzi, PMP este al treilea partid ca număr de aleși locali

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 4 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Eugen Tomac anunță că PMP este al treilea partid ca număr de aleși locali și are, după PSD și PNL, cel mai mare număr de primari și consilieri, după alegerile din 27 septembrie. Liderul formațiunii anunță că ținta la alegerile parlamentare pentru PMP este să obțină peste 10 procente.

Eugen Tomac anunță că Partidul Mișcarea Populară este al treilea partid din țară, judecând după numărul aleșilor locali și a ținut să le transmită un mesaj de mulțumire tuturor candidaților propuși de partid.

PMP, a treia forță

Acum, când avem rezultatele finale putem face bilanțul alegerilor.

A fost o campanie foarte dificilă, desfășurându-se în vremea pandemiei, iar faptul că alegerile s-au desfășurat într-un singur tur a generat o polarizare fără precedent în rândul electoratului. Sunt aspecte care au influențat enorm rezultatul final. Pe lângă toate acestea, în politica românească s-a instituit un nou fenomen periculos, fuga de dezbatere, ceea ce este grav. Cetățenii trebuie să aibă șansa de a-i urmări pe candidați răspunzând întrebărilor de tot felul, chiar și celor care îi pun în dificultate. Alegerile nu sunt asemenea unui curs facultativ, ci un examen care trebuie tratat cu seriozitate. Oamenii investesc încredere în cei care au obligația de a fi permanent la dispoziția întregii comunități, iar proba orală în fața cetățenilor trebuie să redevină obligatorie.

Pentru PMP a fost un test important. Îi felicit pe toți colegii care au reușit să obțină mandate de primari, consilieri județeni și consilieri municipali. De asemenea, îi felicit pe colegii care au obținut mandate de consilieri în orașe și comune, mulți dintre dumneavoastră veți ajunge viceprimari!

Faptul că după PNL și PSD, PMP a avut cei mai mulți candidați, intrând în competiție în 2436 de localități a contat enorm la obținerea procentului de 6+.

Astăzi, PMP este al treilea partid ca număr de aleși locali. Avem, după PSD și PNL, cei mai mulți primari și consilieri în întreaga țară. Este meritul echipei noastre, acolo unde s-a muncit am reușit să facem performanță. În unele județe însă rezultatele ne obligă să schimbăm modul de lucru și echipa din fruntea organizațiilor pentru a corecta din mers ce nu a funcționat și pentru a reuși la următorul scrutin un un scor de 10+.

În plan local, vom face alianțe de dreapta pentru a scoate din stagnare administrația publică locală și pentru a da o nouă perspectivă României.

Ținta pentru parlamentare este 10+!

Mult succes tuturor!”, se arată într-o postare a lui Eugen Tomac de pe Facebook.

PMP, a treia forță

Acum, când avem rezultatele finale putem face bilanțul alegerilor.

A fost o campanie foarte…

Publicată de Eugen Tomac pe Duminică, 4 octombrie 2020

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW