Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


Eugen Teodorovici, noul trezorier al Federației Române de Rugby / Președintele FRR: Un om cu experienţă mare din punct de vedere al economiei şi finanţelor

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 28 februarie 2021

Eugen Teodorovici a devenit trezorierul Federației Române de Rugby. Președintele FRR, Alin Petrache, susține că pe fostul ministru de Finanțe îl recomandă experiența din domeniul economic și pasiunea față de sport.

Eu cred că este un om cu experienţă mare din punctul de vedere al economiei şi finanţelor. Nu este remunerat, o face din pasiune. Cred că este o personalitate care ştie să atragă din punctul de vedere al parteneriatelor pe care ni le dorim mult mai multe lucruri. De fiecare dată ne-am dorit să aducem oameni importanţi ca experienţă”, a declarat Alin Petrache, sâmbătă seară, la Realitatea Plus, citat de News.ro.

Sâmbătă au avut loc alegerile pentru funcțiile de conducere din cadrul Federației Române de Rugby, câștigate de Alin Petrache.

Nu stau deoparte. De astăzi mă alătur echipei Federației Române de Rugby. Voi face echipă bună cu Alin Petrache, Bogdan Marinescu, Mircea Copaci și Anton Pisaroglu, Emilia Vizitiu, Ștefan Demci, Ciprian Popa, Neculai Nichitean, Marius Tincu, Cornel Negruț, Cornel Ghenea, Andrei Ioan Szemerjai, Florin Matei și Bogdan Muntean. Întotdeauna am promovat și susținut sportul românesc care ne-a făcut de atâtea ori să fim mândri că suntem români”, a scris fostul ministru de Finanțe, pe Facebook.

Orlando Teodorovici s-a întors pe funcția de conducere pe care o deținea la Curtea de Conturi, după ce nu a mai prins un loc de parlamentar. Postul pe care îl ocupă la Federația Română de Rugby nu este remunerat.

Rugby-ul este unul dintre campionii sportului românesc. Rămâne unul din sporturile care au creat caractere! Rămâne un motiv de mândrie prin rezultatele obținute de ai noștri – ca STEJARII – în competițiile cele mai importante. Iubesc rugby-ul, iubesc sportul, iubesc spiritul de echipă și forța pe care ți-o inspiră. Aș putea spune că nu știu dacă am ales eu rugby-ul sau rugby-ul m-a ales pe mine! Poate pentru ceea ce văd eu în acest sport: motivație, perseverență, îndemânare, anduranță, spirit de echipă … și fair-play”, a adăugat Orlando Teodorovici. 

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW