Friday, July 1, 2022
Jurnalism corect


Eugen Teodorovici, filat de DNA într-un dosar penal pentru suspiciuni de corupție

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Politic , at 4 iunie 2020 Etichete: , ,

Fostul ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici s-a prezentat, joi, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, după ce ar fi primit o informare că un dosar mai vechi a fost clasat. Conform DNA, urmărirea penală din acest dosar s-a făcut in rem, pentru suspiciuni de fapte de corupție si asimilate corupției. 

Filat în acest dosar, Teodorovici a venit miercuri la DNA pentru a asculta convorbirile sale mai vechi pe care le-a avut cu diverși oameni politici.

Vezi și Teodorovici, după vizita la DNA: Pentru cei care îmi vor altceva decât binele, le doresc și eu același lucru – VIDEO

Eugen Teodorovici nu a avut nicio calitate procesuală în dosarul respectiv.

„Persoana menționată de dvs. în solicitare s-a prezentat la sediul DNA ca urmare a unei solicitări pe care a formulat-o în exercitarea drepturilor conferite prin art. 145 Cod procedură penală, în legătură cu activități desfășurate într-un dosar penal în care urmărirea penală s-a efectuat in rem (doar cu privire la fapte) pentru suspiciuni de fapte de corupție si asimilate corupției. În dosarul respectiv, cu privire la faptele sesizate, s-a dispus soluție de clasare întemeiată pe art 16 litera a) CPP , respectiv „fapta nu există”. Persoana menționata de dvs. în solicitare nu a avut nicio calitate procesuală în dosarul respectiv”, a menționat DNA.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW