Thursday, June 20, 2024
Jurnalism corect


Enoriași surprinși la o slujbă religioasă în Galați, în plină pandemie / Doi bărbați au fost amendați

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 29 martie 2020 Etichete: , , ,

Nu toată lumea respectă deciziile autorităților din ultima vreme. Duminică, în jurul prânzului, zeci de enoriași s-au adunat la biserica din comuna Munteni, județul Galați. Unul din cei prezenți a postat mai multe imagini pe Facebook de la slujbă. 

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, din care rezultă că, într-o localitate din judeţul Galaţi s-ar fi desfăşurat o slujbă religioasă, la care au participat mai multe persoane, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi au efectuat verificări. Astfel, din verificări a reieşit că astăzi, 29 martie, în jurul orei 11.00, în comuna Munteni, a avut loc o slujbă religioasă, la care au participat mai multe persoane din localitate”, a transmis, duminică, IPJ Galaţi.

Polițiștii din Galați au pornit cercetările și au identificat doi bărbați, respectiv cel care a organizat ceremonia și cel care a postat imaginile pe Facebook. Cei doi bărbați în vârstă de 44 și 26 de ani au fost amendați cu câte 5.000 de lei.

„Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional, fiecare cu amendă de 5.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanţei Militare nr. 1/2020”, a mai transmis Poliţia.

Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea celelalte persoane care au participat la adunarea religioasă.

Imaginile au fost șterse ulterior de pe Facebook.

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you will find 6347 additional Info to that Topic: mainnews.ro/enoriasi-surprinsi-la-o-slujba-religioasa-in-galati-in-plina-pandemie-doi-barbati-au-fost-amendati/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW