Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Emisiunea Oanei Lovin de la televiziunea înființată de Florentin Pandele din bani publici a fost anulată la o lună de la lansare

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 11 iunie 2021

Emisiunea moderată de Oana Lovin la televiziunea Metropola TV, înființată de Florentin Pandele din bani publici, a fost anulată la o lună de la lansare, relatează Pagina De Media.

Emisiunea „Ne-am trezit!”, moderată de Oana Lovin, a debutat pe 10 mai și a fost difuzată la miezul nopții, de la 23:30 până la 00:30.

A venit un nou director de ştiri (Dida Constantin n. red) care mi-a spus că emisiunea este suspendată pentru că se fac modificări”, a declarat Oana Lovin, pentru Pagina de Media.

Lovin a precizat că nu a primit reproșuri cu privire la conținutul emisiunii și că a avut contract cu Metropola TV pentru perioada 10 mai – 4 iunie, urmând să existe discuții referitoare la un viitor proiect.

Clotilde Armand a fost audiată la începutul săptămânii la Secția 1 de Poliție, ca parte vătămată, după ce a depus două plângeri pentru amenințare, respectiv șantaj, hărțuire și violarea vieții private. Una dintre persoanele vizate de plângerea edilului ar fi chiar Oana Lovin, potrivit unor surse Main News.

CITEȘTE ȘI: SURSE Clotilde Armand, audiată la Poliție după ce a depus două plângeri pentru amenințare, șantaj și hărțuire / Oana Lovin, una dintre persoanele vizate

Cine este Oana Lovin

Oana Lovin este o prezență constantă la manifestațiile de proteste în favoarea PSD și împotriva restricțiilor, fiind promovată de posturile România TV și Antena 3, în pofida comportamentului său vulgar.

În discursul public, Oana Lovin utilizează teme curente ale propagandei pro-Kremlin, accente xenofobe, încercând astfel să stârnească atitudini anti-occidentale în rândul urmăritorilor.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/emisiunea-oanei-lovin-de-la-televiziunea-infiintata-de-florentin-pandele-din-bani-publici-a-fost-anulata-la-o-luna-de-la-lansare/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: mainnews.ro/emisiunea-oanei-lovin-de-la-televiziunea-infiintata-de-florentin-pandele-din-bani-publici-a-fost-anulata-la-o-luna-de-la-lansare/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *