Wednesday, January 20, 2021
Jurnalism corect


Emanuel Ungureanu va deschide lista USR PLUS Buzău pentru Camera Deputaților

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 17 octombrie 2020

După ce fusese plasat de filiala Cluj pe un loc neeligibil pe lista de candidați pentru alegerile parlamentare, Emanuel Ungureanu a fost desemnat să deschidă lista USR PLUS Buzău pentru Camera Deputaților. 

„USR PLUS le propune buzoienilor o echipă de candidaţi cu experienţă consistentă în domenii de activitate importante (antreprenoriat, educaţie, sănătate, expertiză financiară), cu reprezentativitate atât pentru mediul urban cât şi pentru mediul rural, respectând egalitatea de gen şi promovând tinerii în politică. La invitaţia filialelor USR si PLUS Buzău, lista pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Emanuel Ungureanu, deputat şi vicepreşedinte al Comisiei de Sănătate din Camera Deputaţilor. Emanuel Ungureanu este una dintre cele mai importante voci care luptă de peste 18 ani pentru un sistem sanitar curăţat de corupţie şi incompetenţă”, a anunțat USR PLUS Buzău.

Ungureanu: Mă onorează încrederea și susținerea colegilor mei din Alianța USR-PLUS Buzău

„Mă onorează încrederea și susținerea colegilor mei din Alianța USR-PLUS Buzău care mă sprijină să reprezint comunitatea buzoienilor în următorii 4 ani în Camera Deputaților. Sunt convins că voi lucra alături de colegii mei din USR-PLUS Buzău ca o echipă puternică și vom convinge buzoienii că noi înțelegem politica ca un mijloc de a rezolva problemele oamenilor și de a-i reprezenta cu cinste și demnitate. Am venit cu entuziasm și energie bună să sprijin sistemul sanitar din Buzău, să ofer soluții pentru tinerii care vor să găsească un trai decent în acest județ și să lupt împreună cu oamenii de bună credință din Buzău împotriva corupției din administrația publică locală”, a declarat Emanuel Ungureanu.

Lista completă propusă de USR PLUS Buzău pentru alegerile parlamentare

Camera Deputaților:

Emanuel-Dumitru Ungureanu

Denisa Coban

Marius Suditu

Daniela Badea

Lăcrămioara Minciună

Corneliu Baldovin

Adriana Susma

Senat:

Moraru Mihai Razvan

Liliana Serbănica

Ramona Fătu

Șanse pentru un nou mandat de deputat pentru Ungureanu

Cu toate că Alianța USR PLUS a obținut doar 6,63% la alegerile din 27 septembrie pentru Consiliul Județean Buzău, sub pragul electoral de 8%, șansele ca Emanuel Ungureanu să obțină un nou mandat de deputat nu sunt de neglijat. În circumscripția Buzău vor fi aleși șapte deputați, ceea ce înseamnă, în teorie, un necesar de circa 14% pentru obținerea unui fotoliu în Parlament, însă, după redistribuire, acest procent va scădea.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW