Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Elevi din Bacău, prinși că vindeau hașis. Au ajuns în fața procurorilor DIICOT

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 30 martie 2023 Etichete: , , , ,

Mai mulți elevi din Bacău au fost percheziționați de procurorii DIICOT, după ce au fost prinși că vindeau hașiș. Ei vor fi audiați pentru a de destructura întreaga rețea care vindea droguri de mare risc inclusiv minorilor.

În perioada februarie – martie 2023, mai multe persoane, inclusiv elevi ai unor unități de învățământ de pe raza municipiului Bacău, au comercializat droguri de risc (hașiș) consumatorilor, printre care și minori, din municipiul Bacău și localitățile învecinate, informează DIICOT.

Hașișul face parte din categoria drogurilor „de mare risc”, iar cei care îl comercializează riscă o pedeapsă  între 5 și 15 ani de închisoare și interzicerea unor drepturi.

DIICOT mai are în lucrul dosarul numit generic „Medusa”, prin care mai mulți tineri sunt acuzați că fac trafic de droguri. Printre ei se află și un minor.

Șefa Agenției Naționale Antidrog(ANA), Ramona Dabija, susținea într-un interviu pentru Libertatea că unele mesaje de prevenție nu ajung în mod corespunzător la copiii și adolescenții din România.

Sursă foto: DIICOT

 

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW