Friday, May 24, 2024
Jurnalism corect


Elena Udrea: Sper să am parte de o justiţie dreaptă în Bulgaria, ceea ce nu am avut parte în România 

By news.ro , in Justitie Politic Stirile zilei , at 8 iunie 2022

Fostul ministru Elena Udrea, aflată în arest în Bulgaria a declarat miercuri, 8 iunie, că speră să abă parte de o justiţie dreaptă în Bulgaria, ceea ce nu a avut parte în România. totodată, ea a precizat că se fac presiuni asupra magistraților din Bulgaria, lucru confirmat, susține fostul ministru, de purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel.

Magistraţii bulgari decid, astăzi, dacă Elena Udrea va fi extrădată în România. „Sper să am parte de o justiţie dreaptă în Bulgaria, ceea ce nu am avut parte în România”, a spus Elena Udrea înainte de a intra în sala de judecată.

„Ştiţi cum se fac presiuni inclusiv asupra justiţiei de aici, a spus-o chiar purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel, că se fac presiuni asupra celor din Bulgaria, e logic, dacă fac în Bulgaria, ce presiuni se vor face în România”, a mai declarat fostul ministru.

Amintim, în context, că Elena Udrea a afirmat, într-o postare pe Facebook, că se va întoarce în țară dacă ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, îi garantează că i se va aplica aceeași lege în România, „precum s-a aplicat tuturor celor în situația ei”.

„Nu e nevoie să va străduiți să mă aduceți în țară, dacă dvs ca Ministru al Justiției îmi garantați că în România mi se aplică și mie aceeași lege precum s-a aplicat tuturor celor în situația mea, vin singură domnule Predoiu! Dacă nu puteți garanta unuia sau mai multor cetățeni ai țării din guvernul căruia faceți parte aplicarea legii, la ce bun să rămâneți în funcție?

Domnule Predoiu, încă mai aveți șansa să vă ridicați și ca ministru la nivelul profesionistului în drept care sunteți! Nu o ratați! Ca cineva care a pus câteva cărămizi importante la temelia carierei dumneavostră, îmi permit această sugestie”, a scris Udrea, între altele.

CITEȘTE AICI mai multe detalii – Udrea, mesaj pentru Predoiu: Nu e nevoie să va străduiți să mă aduceți în țară, dacă îmi garantați că mi se aplică aceeași lege care s-a aplicat tuturor celor în situația mea

Foto: Inquam Photos / Liviu Florin Albei

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW