Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


După scorul slab de la prezidențiale, Ramona Ioana Bruynseels și-a făcut propriul partid

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 16 februarie 2020 Etichete: , ,

Ramona Ioana Bruynseels, fost candidat la alegerile prezidențiale, și-a lansat, duminică, propriul partid politic care se numește Restart România. 

„?-?? ????? ??̆ ???????? ?? ?? ɪ̂??????, ??̆ ???? ?????? ?????? ?̦? ?̦???̆! ?????? ??? ????????? ??????? ??????? ????̂???. Dragi prieteni, acum câteva luni am intrat în bătălia pentru alegerile prezidențiale din dorința de a reda oamenilor încrederea și speranța că lucrurile pot fi altfel și la noi, că România poate avea din nou conducători cu dragoste față de țară și de oameni și cu credință în Dumnezeu. Chiar dacă timpul a fost scurt, mesajul meu a avut ecou și mulți dintre voi m-ați urmărit și ați hotărât să mă sprijiniți. Tocmai de aceea, a devenit un imperativ pentru mine să rămân în politică!(…) Tocmai de aceea, după cum v-am anunțat, am pus bazele unui nou partid politic numit RE:START ROMÂNIA! Vă chem și vă aștept alături pentru a încerca să schimbăm comunitățile din care facem parte! Vă chem să veniți în Partidul RE:START ROMÂNIA, partidul pentru oameni și țară!”, a anunțat Ramona Ioana Bruynseels, pe Facebook.

Cine este Ramona Ioana Bruynseels

Ramona Ioana Bruynseels a obținut un scor de 2,72% în primul tur al alegerilor prezidențiale din 2019. Aceasta a fost candidatul Partidului Puterii Umaniste la alegerile prezidenţiale de anul trecut. Bruynseels este consilier de stat și și-a lansat oficial candidatura pe 7 iulie.

Bruynseels este acționar unic la două firme și are două terenuri în Voluntari, unul de 999 67 mp și de 1680 mp.

Aceasta are un apartament în sectorul 1 al Capitalei, de 195 mp, însă soțul acesteia mai deține încă două case, un apartament și două case de vacanță în Spania, Alicante.

Conform declarației sale de avere, aceasta are un Land Rover din 2010 și deține bijuterii în bancă ce valorează 70 000 de euro. În plus, Bruynseels are obiecte de arte de 30 000 de euro.

Bruynseels are și împrumuturi acordart în valoare totală de 100 000 de dolari și 5 000 de euro. De asemenea, aceasta are acțiuni în mai multe societăți.

În anul 2018, Ramona Ioana Bruynseels a câștigat 9.337 de lei, sumă ce reprezintă salariul primit pe luna ianuarie de la Guvernul României, și 3.941 de lei, remunerația primită pentru perioada februarie-martie de la Ministerul Apărării.

Initial, mainnews.ro a scris ca de la Guvernul României, candidata PPU ar fi primit salariu, în calitate de secretar de stat, de 77 808 lei pe lună, respectiv 9 3337 lei pe an. De asemenea, de la MAPN, în funcția de consilier al ministrului, aceasta ar fi primit 32 841 lei pe lună.

Ramona Bruznseels a transmis redacţiei urmatorul drept la replica:

„Este totalmente neadevarat ca as fi castigat un asemenea salariu pe luna la Guvernul Romaniei. Nici prim-ministrul nu castiga atat!!! Este o minciuna sfruntata. Va rog sa verificati -ca apare tot in declaratia de avere – cat am castigat eu in total in cele 6 luni la Guvernul Romaniei si sa mentionati ca sunt sume castigate in 6 luni nu intr-o luna.
Iar la MApN am fost doar o luna deci, de ce dati salariul pe un an?!?”.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *