Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


Dumitru Dobrev, unul dintre fondatorii USR, și-a anunțat demisia din partid: Socoteală dau doar „fraierii”. Niciodată Dan Barna, niciodată Cristian Ghinea, niciodată Claudiu Năsui

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 29 ianuarie 2021

Dumitru Dobrev, unul dintre membrii fondatori ai USR, și-a anunțat vineri demisia din partid, nemulțumit de direcția formațiunii dar și de numirea într-o funcție de conducere în Ministerul Finanțelor a unei foste colaboratoare a Securității.

„După știrea cu colaboratoarea Securității pe care dorea Claudiu Năsui s-o facă secretar general la Ministerul Economiei, mi-am luat un timp de reflecție. Mi-am limpezit gândurile și am o singură concluzie: Îmi dau demisia din USR. (…) Nu-mi fac iluzii că îi va cere cineva socoteală lui Claudiu Năsui pentru oprobiul adus USR. În USR, socoteală dau doar „fraierii”. Niciodată Dan Barna, niciodată Cristian Ghinea, niciodată Claudiu Năsui”, a scris Dumitru Dobrev, pe Facebook.

După știrea cu colaboratoarea Securității pe care dorea Claudiu Năsui s-o facă secretar general la Ministerul Economiei,…

Publicată de Dumitru Dobrev pe Vineri, 29 ianuarie 2021

Claudiu Năsui a propus-o în funcția de director general adjunct în cadrul Ministerului Economiei pe Claudia Florina Priescaru, acuzată de CNSAS că ar fi colaborat cu Securitatea, fapt confirmat și de magistrații Curții de Apel București, care au pronunțat o decizie nedefinitivă. După criticile din spațiul public, Năsui a revenit asupra deciziei.

Sursa foto: Facebook / Dumitru Dobrev

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW