Monday, September 26, 2022
Jurnalism corect


Duminică au fost confirmate 16 cazuri noi de Covid-19 în România/ Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 139

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 15 martie 2020 Etichete:

Până duminică, ora 17:00, au fost confirmate pe teritoriul României 139 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19, anunță Grupul de comunicare strategică. Dintre aceștia, nouă persoane sunt declarate vindecate și au fost externate.

„Astăzi au fost confirmate 16 cazuri noi, după cum urmează: 4 cazuri în București, 4 în Arad, 3 în Brașov, 2 în Brăila și câte 1 caz în Constanța, Teleorman și Iași.

Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Cele 16 persoane au vârsta cuprinsă între 5 ani și 71 de ani”, anunță sursa citată.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 2.855 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 14.640 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până în prezent, au fost înregistrate 36 de dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW