Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Drumurile din regiunea Moldovei, afectate de Codul galben de vânt / CNAIR: Recomandăm șoferilor să circule cu prudență

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 15 ianuarie 2022

Direcția Regională Drumuri și Poduri Iași, din cadrul CNAIR, a avertizat sâmbătă, 15 ianuarie, că, din cauza fenomenelor meteo periculoase în regiunea Moldovei, șoferii ar trebui să circule cu prudență și să evite călătoriile în zonele afectate de Codul galben de intensificări ale vântului.

Vântul puternic a afectat semnalizarea rutieră de pe 3 Drumuri Naționale din regiune – DN 29, DN29B și DN 29D, iar în județul Botoșani a adus inclusiv resturi de arbori, porțiuni de acoperiș sau stâlpi pe carosabil.

Reprezentanții DRDP Iași amintesc că, până sâmbătă seară la ora 20:00, zona Moldovei se află sub atenționare Cod galben de intensificări susținute ale vântului, interval în care se vor înregistra rafale de 55-65 de km/h, iar pe arii restrânse 75-80 de km/h.

Recomandarea pentru conducătorii auto este de a-și programa cu maximă atenție călătoriile în zonele afectate și de a circula cu prudență, în evitarea oricăror evenimente nedorite. Circulați cu atenție”, este mesajul transmis de DRDP Iași.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW