Thursday, April 18, 2024
Jurnalism corect


Drumul Expres Craiova – Pitești: UMB aproape a finalizat lucrările în punctul critic de pe tronsonul 2 / Imagini cu două zile înainte de inaugurare – VIDEO

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 26 iulie 2022

UMB Tehnostrade a intrat practic pe ultima sută de metri cu lucrările la lotul 2 (Varianta de ocolire Slatina) al Drumului Expres Craiova – Pitești, inaugurarea fiind programată pentru joi, 28 iulie.

În imaginile aeriene publicate de un pasionat de infrastructură pe canalul de YouTube că subtraversarea de la Găneasa, ultimul punct critic, aproape că a fost depășit. UMB a terminat asfaltările iar la ora la care a fost realizată filmarea lucra la parapetele mediane și ultimele marcaje rutiere.

Primii 18 kilometri ai Tronsonului 2 din Drumul Expres Craiova – Pitești au fost deschiși circulației în aprilie 2022.

Drumul Expres – Craiova Pitești

Drumul Expres Craiova – Pitești va avea o lungime de 121,115 km, fiind împărțit în patru tronsoane.

În prezent, pe tronsonul 1 Craiova – Robănești, în lungime de 17,7 km, italienii de la Tirrena Scavi au înregistrat un avans al lucrărilor de 51%. Nu va fi gata în acest an, existând șanse mari de reziliere.

Pe tronsoanele 3 Valea Mare – Colonești, unde lucrează UMB, avansul lucrărilor a ajuns la 28%. Termenul de finalizare este în cursul anului 2023.

Rămas ultimul după mai multe răsturnări de situație în instanțele de judecată, tronsonul 4 Colonești – Oarja – Pitești se află în stadiu incipient. Firma patronată de Dorinel Umbrărescu promite să se mobilizeze puternic, însă termenul contractual este în cursul anului 2024.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW