Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Droguri în Școala de Poliție Câmpina. Doi elevi au fost exmatriculați pentru că dețineau substanțe interzise

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 1 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Doi elevi al Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina au fost exmatriculați după ce asupra lor au fost găsite droguri. În cauză, a fost sesizat DIICOT Ploiești pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale

Conducerea Școlii de Agenți de Poliție Câmpina au sesizat DIICOT Ploiești cu privire la faptul că unii elevi au un comportament deviant, presupunând că aceștia au consumat droguri.

În urma verificărilor, asupra a doi elevi care se pregăteau să devină polițiști au fost depistate mai multe pliculețe transparente de plastic, care aveau urme de substanțe, o bancnotă rulată și două tubulețe cu urme de substanțe, o țigaretă confecționată artizanal care părea că are în componență  cannabis, precum și o altă cantitate de marijuana.

„Având în vedere aspectele semnalate, la data de 01.10.2019, lucrătorii B.C.C.O. Ploiești, împreună cu cadrele Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, au procedat la efectuarea de activități specifice, ocazie cu care au fost depistate și ridicate de la doi elevi mai multe pliculețe din material plastic transparent, cu urme de substanțe, o bancnotă rulată și două tubulețe cu urme de substanță, o țigaretă confecționată artizanal, ce conține materie vegetală cu aspect de cannabis, precum și o altă cantitate de materie vegetală, cu aspect de cannabis (sub 0,2 grame)”. transmite IPJ Prahova.

Din punct de vedere disciplinar, cei doi și-au pierdut calitatea de elevi ai Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina.

sursa foto: Inquam Photos

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW