Sunday, December 10, 2023
Jurnalism corect


Droguri descoperite în bagajele unor turiști care au aterizat pe aeroportul din Cluj

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 5 octombrie 2019 Etichete: , ,

Polițiștii de frontieră au descoperit, în urma verificărilor, droguri de mare risc în bagajele a șapte bărbați străini care au aterizat pe aeroportul din Cluj Napoca.

Aceștia veneau din Spania, Italia, Lituania, Marea Britanie şi Rusia și au declarat că veniseră în vizită în România și că substanțele erau pentru consum propriu.

Miercuri, joi și vineri, șapte turiști cu vârste cuprinse între 25 şi 32 de ani, veniți din direcţiile Barcelona, Londra, Bergamo, Varşovia, au fost opriți la Punctul de Trecere al Frontierei din Aeroportul Cluj-Napoca și le-au fost verificate bagajele.

În urma verificărilor, au fost găsite mai multe substanțe interzise, respectiv “şase pastile de culoare verde fluorescent, susceptibile a fi produse amfetaminice (ecstasy/MDMA), şase ţigarete de tip joint confecţionate artizanal, ce conţin substanţe vegetale de culoare verde-olive susceptibile a fi marijuana, patru grame de substanţă vegetală, având culoarea maro, susceptibilă a fi haşiş, 26 de pastile ecstasy, o substanţă fină sub formă de praf cristalin de culoare albă, susceptibilă a fi cocaină, într-o cantitate aproximativă de 5 grame şi 43 de produse farmaceutice/substanţe psihotrope, inscripţionate GG249 şi Xanax, susceptibile a conţine substanţa alprazolam”.

În cauză a fost deschisă o anchetă pentru introducerea sau scoaterea din ţară, precum şi importul ori exportul de droguri de risc, fără drept, care este instrumentată de DIICOT Cluj.

sursa foto: politiadefrontiera.ro

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW