Saturday, April 20, 2024
Jurnalism corect


Dragnea nu se lasă | Fostul șef PSD cere să muncească în penitenciar. Avocat: Nu este inapt de muncă

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 13 ianuarie 2021 Etichete: ,

Liviu Dragnea a intentat o nouă acțiune în justiție, prin care insistă să îi fie redat dreptul de a munci în timp ce își ispășește condamnarea de 3 ani și 6 luni de închisoare. Procesul este programat, miercuri, la Judecătoria Sectorului 5.

Miza este uriașă pentru fostul șef PSD: zilele lucrate îl ajută să iasă mai repede din închisoare. Liviu Dragnea a rămas fără dreptul la muncă după ce a fost sancționat în urma unui interviu acordat postului Realitatea PLUS.

Deși, ulterior, a câștigat dreptul la muncă în instanță, decizia nu a fost pusă în aplicare, potrivit apărării lui Dragnea.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Judecătorii au respins cererea fostului președinte PSD de suspendare a pedepsei

Avocat: El nu este inapt de muncă

Flavia Teodosiu, avocata lui Dragnea, susține că acesta poate munci, chiar dacă are probleme de sănătate.

Bineînțeles (că ar fi putut munci, în contextul stării de sănătate, n.r.). El nu este inapt de muncă, stați să ne înțelegem. Faptul că ai probleme cervicale sau lombare asta nu înseamnă că ești inapt de muncă. Ar fi putut să muncească foarte bine”, a declarat, marți, avocata.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Pentru a putea fi eliberat condiționat, Dragnea trebuie să execute cel puțin 2 ani și 4 luni din pedeapsă, perioadă din care se scad zilele câștigate ca urmare a muncii prestate în penitenciar.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Information to that Topic: mainnews.ro/dragnea-nu-se-lasa-fostul-sef-psd-cere-sa-munceasca-in-penitenciar-avocat-nu-este-inapt-de-munca/ […]

  • … [Trackback]

    […] Here you can find 85740 additional Info to that Topic: mainnews.ro/dragnea-nu-se-lasa-fostul-sef-psd-cere-sa-munceasca-in-penitenciar-avocat-nu-este-inapt-de-munca/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: mainnews.ro/dragnea-nu-se-lasa-fostul-sef-psd-cere-sa-munceasca-in-penitenciar-avocat-nu-este-inapt-de-munca/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW